Melekler Korusun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Melekler Korusun

Melekler Korusun Dizisi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Ziyaretci defteri  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

dilara_1991

YazarMesaj
dilara_1991
yeni Üye
dilara_1991

Kadın Mesaj Sayısı : 30
Ruh Hali : dilara_1991 Agrasif

dilara_1991 Empty
MesajKonu: dilara_1991   dilara_1991 EmptyPerş. Ara. 11, 2008 6:17 pm

Adim: Büsra Dilara,ama dilara diyin bana ;) yada dilos dilo ;)
almanyada yasiyorum
izmirli adanaliyim ;)
dogum tarihi: 05.07.1991(tubala ayni günde)dilara_1991 Bravo
takim tutmam aslinda ama tubam hangi takimi tutuyorsa bende oyumdilara_1991 2
bi besiktas diyorlar bi fener dilara_1991 2...
Ama ben Türkiye tutuyorum öyle diyim daha iyi dilara_1991 2

emek , yeLiz , ayşeN bnm manevi kardeşLerimdr.

Ben asi gibiyim yani karekter olarak , ve burcinden nefret ederim önceden severdim ama burcinciler bende onda karsi en ufak saygi bile birakmadilar....SIKI MuraTubaciyim ne olursa olsun ikisinide cok seviyorum

yakisiyorlar manasinda degil arkadaslar,artik yakistirmak yakisik almaz murat evli...bundan sonra ne bana nede baskasina laf düsmez muratuba yakisiyor diye tuba okusa cok üzülür ne duruma düser...bize söz düsmez Tubam kimle mutlusa onunla mutlu olsun ben muratan daha fazla Tuba hastasiyim tubaya muratan daha düsgünüm ,ama muratida seviyorum ama tubayi kimse gecemez..ben haLa MuraTubacıyım ama ikisinide çok sevdigim icin birbirlerine yakistirdigim icin degil. bence artık bu tarz yakıstirmalar herkesi üzer ..

kitap okumayi,alisverise gitmeyi,arkadaslarla birsey yapmayi,müzik dinlemeyi söylemeyi,dans etmeyi,chat yapmayi,kavga etmeyi;),ASI dizisini izlemeyi, Heycnali macerali seyleri cooooooook seviyorummmmmmmmm

umarim sitemizde iyi vakit gecirirsiniz dilara_1991 2:Ddilara_1991 2
iyi forumlardilara_1991 2dilara_1991 Bravo

dilara_1991
1 sayfadaki 1 sayfası