IsTanBuL yeni Üye
| Konu: O diziye asla dönmem Paz Ara. 28, 2008 3:49 pm | |
| "Melekler Korusun"da rol almaya başlayan Hümeyra, bir daha asla "Avrupa Yakası"na dönmeyeceğini açıkladı. Ata Demirer'in "Hümeyra Hanım olsaydı 'Avrupa Yakası'na dönmezdim" sözüne karşılık veren Hümeyra, "Avrupa Yakası, çalışmaktan zevk aldığım güzel bir maceraydı. Her güzel macera gibi bitti. 'Avrupa Yakası'na tekrar dönmem gibi bir şey söz konusu değil. Ayrıca benim Ata Bey'le de hiçbir sorunum yok, gördüğüm zaman selam veririm" dedi. | |
|
Hümeyra Hayrani yeni Üye
| Konu: Geri: O diziye asla dönmem Çarş. Ara. 31, 2008 10:21 am | |
| | |
|
D@ml@ Admin
| Konu: Geri: O diziye asla dönmem Çarş. Ara. 31, 2008 4:24 pm | |
| ya nasil yani bi daha avrupa yakasina dön mi cek mi...eee o saman bende pek bakmam yaaa...saten dizi icin bisey uydurdular simdide hic göstermiceklermi yaaaa...hadi ata demirerle komik oluyorda onuda yine baska bi film icin kaldircaklarr miss bi süre...eee avrupa yakasininda bi anlami kalmadi osamann | |
|
Hümeyr@ yeni Üye
| Konu: Geri: O diziye asla dönmem Perş. Ocak 01, 2009 6:54 pm | |
| - D@ml@ demiş ki:
- ya nasil yani bi daha avrupa yakasina dön mi cek mi...eee o saman bende pek bakmam yaaa...saten dizi icin bisey uydurdular simdide hic göstermiceklermi yaaaa...hadi ata demirerle komik oluyorda onuda yine baska bi film icin kaldircaklarr miss bi süre...eee avrupa yakasininda bi anlami kalmadi osamann
bence var damla...hele sahika kocarslanli olunca anlamida olur :D ama onu da suan göremedim avrupa yakasinda | |
|
D@ml@ Admin
| Konu: Geri: O diziye asla dönmem Perş. Ocak 01, 2009 10:09 pm | |
| evt ama simdilik sadece o var..ya oda gidersee... | |
|